KINDERFEESTJES


Spionnenfeest: (2 uur) € 9,50 pp (vanaf +/- 9 jaar)
Bij aankomst in de feesttuin zien de kinderen een afzetting van rood-wit lint, hier is iets gebeurd maar wat? Nadat ze eerst vanwege de lange reis drinken en lekkers hebben gehad en de cadeautjes zijn uitgepakt wordt er een ID kaart gemaakt, compleet met vingerafdruk, lengte, kleur ogen en handtekening. De missie kan beginnen; Er is een diefstal gepleegd, de gadgets voor de nieuwe spionnen zijn gestolen én deze zouden ze nu net vandaag krijgen! De dader heeft overal letters achter gelaten maar deze kunnen ze pas krijgen als ze de opdrachten hebben voltooid. De letters vormen het woord waar de buit verstopt is.

Disneyfeest: (2 uur) € 9,50 pp (alle leeftijden)

Alles in het thema van Disney, van prinsessen tot Cars en Mickey Mouse, de feestschuur is helemaal in het thema aangekleed. We gaan natuurlijk eerst cadeautjes uitpakken onder het genot van wat lekkers en drinken.  Er worden allemaal spelletjes gedaan in Disney stijl, aangepast aan de leeftijd en we gaan ook wat moois maken.

Glamourparty: (2 uur) € 9,50 pp (vanaf +/-7 jaar)

De diva’s in de dop worden over de rode loper ontvangen en krijgen natuurlijk eerst een heerlijk glas champagne. Nadat de cadeautjes zijn uitgepakt kan de glamour beginnen, er ligt allerlei make up klaar en natuurlijk helpt Monique de dames met het optutten! Er liggen allerlei leuke items klaar zoals boa’s, brillen hoedjes enz om er zo mooi mogelijk uit te zien. Wanneer iedereen klaar is wordt er een fotoshoot gedaan om alle diva’s vast te leggen. Terwijl we wachten tot de foto’s klaar zijn gaan we onder het genot van wat lekkers een fotolijstje versieren waar de glamourfoto mooi in kan. Iedereen krijgt dus zijn eigen foto mee naar huis en de jarige krijgt bovendien een leuke groepsfoto erbij!

Traditioneel kinderfeest (2 uur)  € 9,50 pp (alle leeftijden)

Traditioneel kinderfeest? Hoezo? Nou gewoon, zoals het vroeger ging! We gaan natuurlijk eerst onder het genot van wat lekkers de cadeautjes uitpakken en dan beginnen de festiviteiten; Koekhappen, spijkerpoepen, ezeltje prik en nog veel meer leuke activiteiten die we natuurlijk niet allemaal gaan verklappen.

Ik hou van Holland (2 uur) € 9,50 pp (vanaf +/-10 jaar, het leukst vanaf 8 kinderen)

Het knotsgekke televisiespel tijdens je feestje! Eerst natuurlijk cadeautjes uitpakken en daarna worden er 2 teamcaptains aangewezen en de kinderen in 2 groepen verdeeld en we beginnen met zingen van “ik hou van Holland”. Daarna kan de strijd beginnen, spelletjes zoals: geen ja geen nee, liedjes raden, woorden spellen, liedjes afzingen, verhaal doorvertellen en nog veel meer hilarische spellen! Natuurlijk wordt er ondertussen voor genoeg lekkers en drinken gezorgd zodat de teams voldoende energie overhouden. 

Wie is de verrader? (2uur) €9,50pp (vanaf +/- 10 jaar, het leukst vanaf 8 kinderen)
Een feest gebaseerd op het televisieprogramma “Wie is de Mol?”. Na het uitpakken van de cadeautjes krijgen de kids een uitleg over wat de bedoeling is. Veel bekende onderdelen komen aan bod. Net als in het programma kunnen de kinderen “verrader munten” verdienen voor in de pot. Er is ook voor de verrader een pot voor wanneer een opdracht mislukt zodat er niemand afvalt tijden het feest. We beginnen met de opdrachten die ze tot een goed einde moeten brengen. Als een opdracht slaagt, dan komt er geld in de pot. Mislukt de opdracht, dan krijgt de groep niks en kan er zelfs geld uit de pot worden gehaald. De verrader  heeft ook een eigen pot dus als er opdrachten gedeeltelijk of helemaal mislukken dan kan hij eigen geld verdienen. De verrader heeft natuurlijk als taak om te zorgen dat er zo min mogelijk geld in de gezamenlijke pot komt en zoveel mogelijk in zijn/haar eigen pot. De kinderen moeten proberen zoveel mogelijk over deze verrader  te weten te komen: schoenmaat, familie,hobby’s, kleur ogen enz. Dit kun je allemaal noteren in je notitieboekje! Let op: tijdens dit feestje kunnen er ook jokers en vrijstellingen verdiend worden, deze zijn net als in het echte programma van grote waarde want deze mogen worden ingezet bij de test. Want na afloop van de opdrachten volgt er een test met vragen over deze verrader. Wie deze test het beste maakt, wint het spel en verdiend (afhankelijk van de grootte van de pot) een leuke prijs! Het is heel belangrijk dat ze aan niemand vertellen of ze verrader zijn  of 1 van de kandidaten. Doe er alles aan om dit geheim te houden, want hierdoor valt dus de pot te winnen. Je zou zelfs nog een beetje kunnen gaan bedriegen….want het is natuurlijk gunstig als anderen jou verdenken als verrader of als ze in ieder geval twijfelen. Laatste tip: VERTROUW NIEMAND..!

High Lemonade ( 1,5 uur) € 9,50 pp

Een High Lemonade is alleen voor deftige dame en heren! Ze worden ontvangen door op de rode loper en mogen na het uitpakken van de cadeautjes allemaal accessoires uitzoeken om er zo deftig mogelijk uit te zien! Dan is het tijd voor de High Lemonade; de tafel staat vol met allerlei lekkers zoals sandwiches, cupcakes, chocolade, marshmallows en noem maar op en uiteraard genoeg keuze in heerlijke limonade!

Speurtocht/buitenfeest (2 uur) € 9,50 pp  (er zijn 2 volwassenen  nodig voor begeleiding van de groepjes)

We beginnen in de feestruimte van Mojano met cadeautjes uitpakken en natuurlijk even drinken en wat lekkers. Daarna wordt de bedoeling van de speurtocht uitgelegd. Er is natuurlijk ruimte voor een pauze onderweg en we maken allerlei opdrachten. Bij terugkomst zijn er bij Mojano nog een aantal opdrachten te vervullen met het team. Terwijl de kinderen broodjes bakken boven het vuur wordt er gekeken wie de meeste opdrachten goed heeft.

Natuur en Elfjes ( 2 uur)  €9,50 pp (t/m +/-6 jaar)  dit feestje is ook buiten dus zacht weer is gewenst

Wie houdt er nu niet van elfjes De kinderen krijgen tijdens het uitpakken van de cadeautjes een geheime brief van koning elf en dan kan het avontuur beginnen, de aanwijzingen van koning elf zullen als een rode draad door het feestje leiden en zorgen ervoor dat de kindjes allerlei opdrachten moeten vervullen.  Compleet met schmink en nog meer verassingen zodat ze zich echte elfjes voelen.

Naar eigen idee
Heeft uw kind zelf al helemaal bedacht  hoe het feestje eruit moet zien, een bepaald thema of bepaalde activiteiten dan kunnen we altijd een feestje op maat samenstellen want Mojano zorgt ervoor dat er voor ieder kind een fantastisch feest kan plaatsvinden!

Extra’s:

Bij binnenkomst of aan het eind broodje knakworst of poffertjes € 1,50 pp


Voorwaarden:

*Een feestje bedraagt minimaal € 60,- vanaf 7 personen wordt de prijs per persoon berekend!